REVIEW // newchic

10:54:00


Hej!

Kako ste? Evo haula ili review posta stvari koje sam dobila od NewChic kompanije. Stvari su napokon stigle i ja sam tu da vam ih pokažem.
(ovo je post star gotovo godinu dana, ali je cijelo vrijeme u skicama. sada ga konačno objavljujem)
STRIPED BAG       CLEAR BAG

Prvo ću vam pokazati dvije toaletne (kozmetičke) torbice koje sam naručila i s kojima sam jako zadovoljna.
Prva je ova crno bijela prugasta i kada je stigla iznenadila sam se njenom veličinom jer sam očekivala da će biti puno manja nego što jest no stvarno se ne žalim jer je odlične kvalitete i u nju mi stane jako puno šminke tako da sam zaista zadovoljna, a osim toga stvarno preslatko izgleda i također je dostupna u različitim bojama.
Druga torbica je ova prozirna. Također je dosta prostrana i jako je praktična jer je prozirna i možete vidjeti sve proizvode koji su unutra te tako možete lakše pronaći ono što trebate. Stvarno mi je bila potrebna jedna ovakva kozmetička torbica jer se stvarno mogu lako snaći pri šminkanju i lako pronaći sve potrebne proizvode.


PENCIL CASE      GLASSES

I zadnje dvije, odnosno tri stvari su ovakve dvije holographic pernice i jedne naočale s "lažnim" staklima. Kao što sam rekla u wishlist postu, vidjela sam ovu pernicu i odmah pomislila kako je savršena kao poklon za moju prijateljicu pa sam i sebi naručila jednu i bit će mi od koristi kada ponovno krenem u školu, a osim toga pogledajte kako nevjerojatno predivno izgleda.
Što se tiče naočala, već duže vrijeme mi se sviđa kako djevojke s Instagrama nose takve naočale kao modni dodatak, a ne zato što im zaista trebaju i stavarno predobno izgledaju pa sam odlučila naručiti jedne sebi da vidim kako mi stoje. Probala sam ih kad su stigle i iskreno izgledam baš nekako štreberasto s tim okvirom i oblikom naočala, no osim toga sviđaju mi se i sve jedno ću ih nositi.Hvala vam na čitanju ♥

You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥