Pripremi se za krizmu (Beauty&Fashion, Frizure, Nokti + savjeti!) ♥

11:16:00

Hellow guys ♥
 
Krizma je uskoro pa ću vam u današnjem postu pokazati nekoliko savjeta vezanih za krizm, haljine, cipele, frizuru, šminku, nokte I drugo. Nadam se da ćete uživati :3
 
 
~
 
 
1. HALJINA
 

Sa haljinom nemojte pretjerivati (šljokice, prekratko, kao vjenčanica, boja itd.). Odijenite nešto otmjeno, zapravo više prikladno za crvku. Preporučam kratku (no ne I prekratku) jer u dužoj ćete izgledati kao da idte na vjenčanje, a ne na krizmu. Opet, nemojte pretjerivati s dizajnom, neka ne bude previše lepršav I material doslovno proziran.Iako više preporučam kratku haljinu, možete I dugu, no pripazite!
 

Također pripazite na uzorak na haljini, da ne bude preotkačen I kičast, to nije baš primjereno. Ja preporučam jednobojnu haljinu, s nekim "valovitim" dizajnom. I pazite da vam haljina ne otkriva previše ili da vam je preuska, onda nećete moći normalno hodati!
 

Evo par ideja za haljine:
 
 


 

 
Ako želite, možete odijenuti sako ili neku vesticu preko tako da ne idete baš razgolišane. Prošle godine je bilo užasno vruće, tako da su gotovo sve cure došle s dugokim dekolteom (što nikako ne proporučam) I što ja znam čim više...
 
 
2. CIPELE
 


Oko cipela se većina cura najviše veseli - prvi puta će hodati u štiklama! No- NE! Ponekad štikle i nisu najbolji izbor. Većina će ih prvi puta u životu hodati u viskoim petama I onda još samo treba da se raspadnete pred crkvom I još stotinu drugih ljudi! Ako ste niske, ili baš inzistirate na štiklama, neka I one budu primjerene, bez ludih boja, uzoraka, ukrasa, prevelikog potplata I pete. Vježbajte tjedan-dva prije krizme hodanje u štiklama, no računajte na to da će vas najvjerojatnije boljeti noge kada dođete kući. Onda se obvezno preobucite u sandale ili balerinke.
Ja bih, iskreno, rađe sandale ili balerinke za krizmu, štikle nisu loš izbor, no ne trebate riskirati xD
 
Par ideja za cipele:
 


 
 

3. FRIZURA


 

Za firzuru ne trebate raditi nešto posebno, ozbiljno, skupo kod frizera.. Jednostavne kovrče će biti dovoljne, ili speglana kosa s nekim ukrasom. Ako nemate figaro ili peglu, posudite od nekoga jer kod firzera vam je to dosta skupo, no hajde, ipak je to poseban dan (zvuči kao vjenčanje xD). Ali sada sve što radite nemojte raditi messy ili casual.
 
Par ideja za frizure:
 
 
Napravite tri pletenice I od te tri napravite jednu veliku :)
 

 
 
4. ŠMINKA
 

Sa šminkom isto radite nešto vrlo jednostavno; podloga, korektor, maskara, tuš/olovka, neki lagani eye makeup I nježno rozo sjajilo ili ruž. Ja se osobno ne šminkam, tako da mi je ovo jedino što vam mogu preporučiti :)
 
Savjeti za makeup:
 


(LINK)
 
 
 
 


 
 
5. NOKTI
 

Neka I nokti budu jednostavni, ja bih iskreno možda samo francusku manikuru (bijeli vrhovi noktiju, french manicure), no možete i jednobojan lak koji vam ide uz haljinu.
 
Evo par ideja za nokte:
 
 
 
6. TORBICA
 

E sad torbica... Nemojte uzimati neku skupocjenu ili original torbicu, uzmite neku jednostavnu, crnu ili bež, za koju vam neće biti žao ako se zaprlja ili potrga.

 7. TIPS (savjeti)
 
-Samo se smijte jer kada se ne smijete izgledate ozbiljno I možda vas baš u neugodnom trenutku ulove na slici :/ xD
-Pazite kako hodate u štiklama! Ako ćete imati štikle, budite jako oprezne I pazite kako hodate!
-Koncentrirajte se. Zvuči čudno, no pazite na sve što radite, da ne uprljate heljinu/cipele s nečim, da vam ne pukne nokat u zadnji čas, da vam se ne "raspadne" frizura itd.
-Obvezno isključite mobitel I stavite ga u torbicu
-Preporučam vam da ne nosite hulahopke ispod haljine jer će vam vjerojatno "padati" I onda ćete to trebati nekako popravljati xD
 
 
 
I to bi bilo to za ovaj mega post o krizmi, nadam se da vam se svidio :)
 
-KOMENTIRAJTE-
 
 
 
 
xoxo,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

You Might Also Like

2 komentara

  1. Pre dobar post ja nisam ni bliz krizme ali moj brat je ima za tjedan pa je meni ovo pre cool i jedva čekam svoju.
    Anna.
    Blog: svezajednuteenagericu.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja za godinu dana imam krizmu. Znam ima jos vremena za to ali me mama tjera da gledam na internetu neke haljine... E tu sad dolazi problem jednostavno nemogu nigdje nac haljinu koju zelim. Naime ja sam jako mrsava pa nezelim da haljina bude onako velika i leprsava, no ni ne neka prejednostavna i ravna. Nezelim pre sljokicastu ali ne i neku bez nekih dodataka... Jednostavno nemogu nac haljinu za sebe. Imas li mozda neki prijedlog?

    OdgovoriIzbriši

Komentirajte ♥