Day with Tea and Ana #1 Spring look day to night

20:18:00

Hellow guys ♥
 
Pošto smo moj I Tein blog Just be who you want to be postali partneri, odlučile smo napraviti collab postove tj, rubriku koja se zove Day with Tea and Ana, a za ovaj post smo odabrale Day to night spring look (dnevni I večernji outfit). Pokazat ćemo vam dva outfita jedan dnevni I jedan noćni tj. večernji outfit. Nemojte zaboraviti posijetiti Tein blog da pročitate i njezin post :)
 
 
~
 
 
1. Dnevni outfit
 
Po danu možete biti jednostavne, bez puno detalja, ali opet upečatljive,
 
 
Pa, ovo je savršen teen outfit za proljeće. Ako zahladi možete ogrnuti vestu ili kaputić, a ako je pak jako vruće, kraće hlače ili suknju :)
Naravno, ne morate nositi štikle, sandale ili bijele starke bi bolje pristajale teen stilu.
 
Ocjena: 10/10
Ovom outfitu ništa ne fali ♥
 
 
2. Večernji outfit
 
 Navečer će sigurno biti hladnije no večer je vrijeme da zablistate, ja više preporučam haljinu ili suknju, no ako vam se to ne sviđa možete upotrijebiti hlače,
 

Ja ne bih odijenula ovaj top, jer će sigurno biti hladnije nego kroz dan, ali možete na to odijenuti jaknu kao na slici, a na noge neke 'proljetne čizmice' - to su 'lagane' čizmice koje nsiu pogodne za zimu, ali zato vam u proljeće u njima neće biti vruće nego onako, taman :)
 
Ocjena 9/10
Sviđa mi se outfit, no umjesto topa odijenula bih nešto 'praktičnije' I umjesto štikli čizmice ili balerinke :)
 
 
 
To je to ljudi, stvarno je teško pronaći proljetni outfit, a da je prikladniji, pošto na Balkanu I nije baš 'ljetno vrijeme' u proljeće, još se onda nose jakne (ne zimske, lagane).
 
 
Nemojte zaboraviti posijetiti I Tein blog link OVDIJE tako da vdite I njezin post (obvezno). Mi ćemo tako (kako nam se prohtije xD) pisati zajedno postove u toj rubrici...
 
~ Kako vam se sviđa post?
- KOMENTIRAJTE -
 
 
 
 
XOXO,
 


You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥