DIY dekoracije za sobu :)

16:24:00

Hellow guys ♥
 
Pošto je danas Valentinovo I vjerojatno imate ukrašenu sobu za Valentinovo, sve u rozom, crvenom, srcimaa... Ali Valentinovo je samo jedan dan I poslije ćete sve dekoracije morati maknuti (najtužniji trenuci :( ). Ali kada nije nikakav blagdan ili nešto takvo I dalje želite imati dekoracije u svojoj sobi, zar ne?
Pa sam odlučila da vam pokažem nekoliko. Neke će biti I baš iz posebnog videa za ljeto, no možete ih napraviti tako da izgledaju prikladno za vašu sobu ili proljeće (koje nam dolazi :))
 
 
~
 
 
Krećemo s videima
 
1.
 
 
2.
 
 
3.
 
 
4.
 
 
A što bez Bethany? ♥
 
To su svi videi koje vam želim pokazati, sada idemo na slike :)
 
 
Mislim da sam vam taj DIY već prije pokazala, no neki ga nisu vidjeli, pa evo. Mislim da je ovo precute I super paše u svačijoj sobi :)
 
 
Ili samo obijestiti fotke na zid (ne trebate preko cijeloga) izgledat će cool. Možete I dodati lampice  oko toga, to bi bilo stvarno fora!
 
 
Ja ovo planiram napraviti već jako jako dugo, no UVIJEK zaboravim. Dakle, trebat ćete samo praznu bočicu od šampona, izrežite ju u željeni oblik I dodatno ukrasite. Ne trebate napraviti čudovišta kao na slici, mogu to biti sove, različiti oblici ili samo ukrašene 'čaše' :)
 
 
To je to za ovaj post. Koji želite slijedeći?
 
-KOMENTIRAJTE-
 
XOXO,
- ANA -
 
 
 


You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥