Preporuke - aplikacije

20:11:00

Haaay ♥
 
Pa, ovo je meni se čini zadnji post danas, ali blog bi bio puuno aktivnij kad bi bilo više bloggerica, zato ponavljam opet: kada bude 10 + sljedbenika, radim natjecanje za bloggericu (primam više od 2 bloggerice :)) A sada, na post. pa, imam nekoliko predobrih aplikacija (vjerojatno i vi, ali ima par za koje možda niste znali). P.S. Znam da je ovaj post već bio objavljen na blogu Be Uniqe (Teen Kreativci - Hrvatska) i molim vas, nemojte misliti da kopiram, jer to stvarno nije istina :( Pa, krenimo :)
 
 
~
 
 
1. Messenger
 
 
Pa, kladim se da svi znate za Messenger. Ako imate Facebook, onda znate. Znači to je brzo slanje poruka nekome preko fejsa (bez da idete na Facebook, pa na poruke itd.), a i možete besplatno zvati neke korisnike.
 
 
2. WhatsApp
 
 
To je nešto slično kao Messenger, samo što možete zvati i slati porukE onome tko iz vaših kontakata ima isto tu aplikaciju.
 
 
3. CocoPpa
 

Pa, da, to je jedna od aplikacija za koju možda niste čule. Zove se CocoPpa i preedobra je aplikacija. Kad uđete možete skinuti na milijune različitih ikona facebooka, YouTube-a, aplikacije za glazbu... i precool pozadine za mobitel ili tablet. A još uz aplikaciju dobite for a Wev Search widget :) Da vam pojasnim:
 
Normalan Instagram:
 
 
 

CocoPpa Instagram:
 
 
Naravno, tu je još 10000000000000000000000000000 drugih dizajna npr. za Google si možete postaviti ikonu brkova, za YouTube mačku čak si i za CocoPpa aplikaciju možete staviti neku drugu ikonu...
 
 
 
Definitivno preporučujem!
 
 
4. MusicLab Mp3 Downloader
 
 
OMGGGGG. Ne bi ste vjerovali, ali to je besplatno skidanje pjesama na tvoj mobitel/tablet. Uđeš u aplikaciju, upišeš ime I autora pjesme (OBAVEZNO, inače vam neće naći pjesmu koju ste tražili), kliknete I poslušate pjesmu te stisnete download. I pjesma bi vam se trebala pojaviti u normalnoj aplikaciji za glazbu koju ste dobili uz mobitel (nemam pojma kako da drukčije objasnim xD).
 
 
 
Htjela bih vam još tu staviti dvije fora igrice, ali ne znam koliko vas igra igrice (ove nisu baš neke djetinjaste nego cool), ali ako želite, definitvno ću napraviti post o tome :)
 
 
 
XOXO,

 
 
 
 
 


 
 


You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥