Beauty&Fashion #6 Svečane prilike

18:23:00

Hellow ♥♥♥
 
Znam, znam... Postala sam jako neaktivna, ali zbog previše obveza stvarno ne stignem napisati niti jedan jedini post kroz tjedan... Iskupit ću se... OBEĆAJEM!!!
Sada, krenimo na post :) Već jako dugo nisam pisala Beauty&Fashion pa sam danas odlučila da tema budu svečane prigode. Ako idete na nečije vjenčanje, pričest, krizmu... Ovaj post će vam poslužiti kao inspiracija za to što nositi onda (totalna nerečenica...) :)
Bez razmišljanja (xD), krenimo:

~Outfiti:

1. 
Ovo mi je jedan od najdražih krojeva suknji (naprijed kratko, iza dugo), možete naravno koristiti bilo koji drugi, ali ovo je samo primjer, inspiracija :)
 
2.
Awwww...Ovo je precute haljinica ^^ To je više za ljetne, proljetne I ranojesenske dane, ali ako je neka tamnija, možete ju nositi na malo deblje hulahopke po zimi :)
 
3.
Ovo je jedna preprecool haljina. Da, malo je svečanija, ali ne znam zašto, meni izgleda super! 'Pufasta' je, što obožaavaam, ima rukave duge do lakta I čipku *_* Savršenstvo - kombinira se uz se I uvijek ćete super izgledati u njoj!
 
4.
O ovoj haljini nemam ništa puno za pričati-sve isto kao I u 2 haljini :)
 
5.
^^ Ova kombinacija mi se jaako sviđa! Šos I majica ili haljina I preko toga duga vunena vesta! Cute ♥ ^^
 
Sada stvarno mislim da je dosta outfit, znam da su sve haljine, ali je teško napraviti lijepu, svečanu kombinaciju bez nje...
 
 
~Make-up:
 
1.
Ne šminkam se, pa ne znam objasniti korake. Pretpostavljam da već imate iskustva :)
 
 
Evo jedan video (Michelle Phan) :)
 
 
 
To bilo to!
 
AnaDiy_


Ana Diy
Ana Diy --->
 
 
 
 
 
Bye, bye
♥Ana♥
 


 
 
 
 

You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥