Beauty&Fashion #4 Casual

20:48:00

Hellou ^^

U današnjem postu (Beauty&Fashion) tema je Casual (ako niste znali to znači jednostavno). I da, postove neću više objavljivati tako često, jer imam nastavu I stvarno puno zadaće I predmeta za učenje, tako da najviše postova očekujte vikendima :)
Sada ću vam prikazati malo više outfita pošto baš neću moći biti aktivna.
 
~krenimo~
 
~outfiti:
 
Ovo je zapravo više outfita prikazano u jednoj slici I to su sve kombinacije sa džemperom, trapericama I čizmicama ^^ Meni se sve jaako dopadaju I nosila bih ih, te mislim da su baš supercute za jesen ^^
 
 
Ova kombinacija mi se isto jako sviđa...Jednostavna je I tamnih boja, ali za razbiti monotoniju tu je ova prediva narančastorozocrvena (kladim se da ste polomili jezik čitajući ovo xD) torbica. Stvarno mi se jako sviđa jer od običnih komada odjeće (majica I trapke) uz pomoć detalja ubijena ta dosada!
 
 
Iii..ovo su zadnja dva outfita koja ću vam danas 'pokazati'. Također, ista stvar s outfitom prije - detalji ubijaju dosadu!
 
 
~make-up:
 
Awww...ovaj make-up jednostavno obožavam! Cilj je malo sjenila, a puno maskare I tuša jer se time još dodatno istiću oči I vizualno se čine većima. Probajte :)
 
 
Ovo je pak već malo vise fancy look, ali ne preporučujem stavljanje umjetnih trepavica I također manje tuša.
 
 
 
To je to :D (oprostite, mislim da sam danas stvarno pretjerala sa smajlićima I riječi stvarno xD)
 
Inače, nadam se da vam se post svidio I uskoro ide drugi,
Byeeeee ♥♥♥♥
 
 
 
 


You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥