Rasprave #3 Društvene mreže

18:51:00

HELLO :D

 
Danas vam pišem još jedan post u rubrici 'Rasprave'. Ništa niste 'preporučili' o čemu da pišem u prošlom postu, pa sam sama odabrala temu... Tema: društvene mreže.
 
~krenimo~
 
Drštvene mreže opsjednile su cijeli svijet, a najpopularnije su Facebook, Twitter, Instagram... Postoji još mnogo njih poput Tumblr-a, Pinteresta, We ♥ It-a itd. Čak je I Stardoll neka vrsta društvene mreže.
 
~Da:
Preko njih možemo besplatno dijeliti fotografije, stranice I videe s prijateljima koje oni mogu dijeliti, lajkati I komentirati.
Također, na nekim mrežama možemo I besplatno komunicirati tj. dopisivati se, a možda ćak I razgovarati!
Tamo možemo promovirati svoj blog, YouTube kanal ili pak nešto dugo, kako bi ostali vidjeli tu objavu I počeli slijediti blog, stranicu itd.
Možete vidjeti novosti iz svijeta slavnih ili čak pročitati vijesti.
Na npr. We ♥ it (we heart it) možete tražiti cool I inspirirajuće fotke!
Možete steći nove prijatelje!
Na Facebooku npr., možete lajkati stranice određene teme ili čak official stranice nekih zvijezda!
Možete drugima slati slike, statuse...na njihivu vremensku crtu kao I na svojoj.
Možete se proslaviti putem YouTubea npr, jer ako ćete stavljati videe kako pjevate, možda vas netko 'otkrije' I postanete zvijezda! Vjerujte mi, tako je Justin Bieber postao slavan kao I mnoge druge zvijedze!
Možete se zabavljati igrajući igrice.
 
~Ne:
Možete biti hakirani!
Na nekim slikama možete dobivati negativne komentare I hejtanje.
Možete dobiti neke viruse npr. putem Facebooka.
Počnete se dopisivati s jednim preecute dečkom I on te pozove da se nađete negdje uživo! Koja super prilika!!! NE-nije! Možda se je predstavio da ima 13 godina I da obožava slušati Green day, baš kao I ti, ali to je jako opasno jer može biti netko puno stariji I kad se nađete-oteti te I tko zna što ti napraviti. Možda I neće, ali to samo govorim za vašu zaštitu i znam da sad zvučim kao vaša mama, ali većina maloljetnih cura tako je stradalo tj. bilo silovano!
Naravno I na starnicama treba nešto platiti pravim novcem, na Stardollu npr. Superstar članstvo ili na Facebooku neku igricu.
 
 
 
 
 
 Eto, mislim da sam sve napisala, ako imate neko pitanje vezano uz ovo, postavite ga u koemntare I ja ću vam odgovoriti :)

XOXO,
♥ANA♥

You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥