RASPRAVE #2 Prijatelji

13:47:00

Heej :D
U današnjem postu pričat ćemo o frendovima, ali najviše o onim 'fake prijateljima'.
Krenimo:
 
Mnogi od nas imaju najbolju prijateljicu, možda I više njih jer, što je život bez prijatelja?
 
 
Ali također, skoro svi imamo one lažne tj. 'fake frendove'. To su takozvani prijatelji koji su u vašem prisustvu vaši najbolji prijatelji do kraja života, a kad odete ili kad oni nisu s vama tračaju vas lažima, ogovaraju, odaju sve vaše tajne drugima I tako vam zagorčavaju život. Znajte, ja sam imala puno iskustava s tim I mogu sa sigurnim znanjem reći što oni misle postići s time: prvo se sprijateljite, stalno se družite, viđate, postanete BFF, odate joj/mu sve svoje tajne I kad vas nema ona/on odmah sve to oda svima, ali stvarno, kad god stignu, gdje stignu I s kim god stignu. I onda I sami znate što uslijedi: zezanje po hodnicima škole I ismijavanje na vaš račun. Nimalo lijep osjećaj.
Ako ste starije (npr. 17-18 god.) mogu čak proglasaiti ostalima da ste trudne (stvarno, bilo je I takvih slučajeva) ili čak lažu vašem dečku da ga varate itd.
I tako možete upasti u stvarno jako loše stanje ili još gore, depresiju (pisala sam o tome u prošloj raspravi, ako želite posjetiti taj post samo kliknite ovdije).
Ali samo zapamtite-budite jake I to su samo jadni ljudi koji nemaju pametnija posla nego tračati one bolje od njih. To zapamtite I držite se toga!
 
Eto, mislim da sam dovoljno napisala o prijateljima I onim lažnim :D
 
Molim vas da mi u komentare odgovorite na ova pitanja:
~Sviđa li vam se post?
~O kojoj temi želite da pišem u slijedećem postu?
~Jeste li imali iskustva s 'fake prijateljima'?
 
~KOMETIRAJTE~
 
XOXO,
♥Ana♥


You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥