Rasprave #1

14:11:00

Heej :D
Evo nam nove rubrike :D (ovisna sam o smajlićima xD). Zove se rasprave. Tu ću ja zadati neku temu i napisati svoje mišljenje o njoj, a zatim i vi svoje mišljenje u komentare. Nadam se da kužite xD.
Krenut ćemo sa depresijom. Mnogo teensa je u depresiji zbog debljine, izgleda, maltretiranja u školi, prekida s dečkom/curom itd. Ja mislim da smo svi na svoj način posebni, Netko možda jest debeo, ali to ne mora značiti a npr. loše pleše, Možda je baš rođeni talent! I nitko nije ružan, čak ni oni koji boluju od leukemije i nemaju kosu. Svi smo mi lijepi! Sigurno svi znate za nedavnu smrt Robina Williamsa. On je 30 godina bio u depresiji, makar je bio slavan i zarađivao milijune i eto, zbog depresije se objesio. Depresija je teško stanje i kao što sam napisala za ovog glumca, može čak doći i do smrti. Oni koji su u depresiji nemaju volje za životom i misle da ni ne znaju zašto više uopće žive, te da njihov život više nema smisla, a i da nemaju potrebu za životom. Teško ih itko može vjeriti da su samo u 'prolaznoj fazi' te da će ih depresija sigurno kad-tad prestati te da će napokon shvatiti da su isti kao i ostali ljudi.

~Kako se riješiti depresije?
Prisjetite se svih lijepih trenutaka koji su vam se desili: prvi poljubac, super ocjena u školi, lijepi komentari na neki vaš outfit... Pišite dnevnik, Dnevnik je najbolji prijatelj. Ali stvarno! On će vas uvijek 'saslušati' i neće ništa proturiječiti, haha. Ne obazirite se na zlobne komentare jer to su samo jadni ljudi koji ne znaju što bi sa sobom pa maltretiraju i zlostavljaju bolje od sebe najčešće zbog ljubomore.
Neka vam uzor bude Demi Lovato! Ona je sve to proživjela, uspjela smršati, ignorirala je zlobne komentare na njezinu odjeću, izgled, glas, a sada? Sada je na vrhu svijeta! Divim joj se..

~Što mislite o novoj rubrici?
~O kojoj temi želite da u slijedećem postu pišem?

XOXO,
♥ Ana ♥

You Might Also Like

0 komentara

Komentirajte ♥